De monteurs van Geveltechniek Noord

Om uw kunststof kozijnen echt tot hun recht te laten komen is een goede montage van essentieel belang.

Om de mooiste kozijnen en beste montage te kunnen garanderen, werken bij Geveltechniek Noord ervaren monteurs. Niet alleen zijn ze allemaal zeer ervaren met het plaatsen van kunststof kozijnen en kennen ze de richtlijnen, ze werken netjes en accuraat zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw kunststof kozijnen.

 

Demontage

Het verwijderen van bestaande kozijnen is een belangrijke klus en vergt nauwkeurigheid. Hoe nauwkeuriger de demontage wordt uitgevoerd, des te minder werk er besteed hoeft te worden aan onnodige reparaties.

Onze ervaren monteurs zorgen er voor dat uw oude kozijnen netjes worden verwijderd en worden afgevoerd in een van de aanhangers of vuilcontainers voordat de nieuwe kunststof kozijnen worden geplaatst. Een schone en opgeruimde werkvloer zorgt uiteindelijk voor net werk.

Het stelkozijn

Bij de montage van uw kunststof kozijn wordt allereerst het stelkozijn geplaatst. Een stelkozijn garandeert een lucht- en waterdichte afsluiting tussen uw gevel en het kunststof kozijn.

Het kozijn

Uw kunststof kozijnen worden vervolgens tegen het stelkozijn aan gemonteerd. Onze ervaren monteurs kennen de kneepjes van het vak. Zo kunt u er altijd van op aan dat uw kunststof kozijnen juist worden gemonteerd.

Afwerking

Een smalle afwerklat is de meest toegepaste afwerking. Ideaal wanneer er gordijnen voor het kozijn hangen. Een brede aftimmering is uiteraard ook mogelijk. Bij Geveltechniek Noord bent u gegarandeerd van de juiste montage en afwerking van uw kozijnen.